2011 - Innerdalen

Deltakere

12 deltakere, bare Roar Nålsund manglet. Han måtte finpusse en doktorgrad. Se disse bildene .

 • Knut Vestbø
 • Terje Skagseth
 • Espen Tørstad
 • Kjell Fordal
 • Tomm Bøyesen
 • Otto Schnell Husby
 • Julius Maske
 • Frode Hadler-Jacobsen
 • Alf Kvassheim
 • Terje Wiik
 • Pål Erik Hansen
 • Terje Hammer
Innerdalen 2011
Oppstilling foran Renndølsetra i Innerdalen

Hvor gikk turen?

Torsdag 25. august:
Bil til Storlidalen og innkvartering og middag på Bortistu Gjestegård.

Bortistu viste seg å bli en stor skuffelse. Middagen på kvelden besto av en grei forrett (syltet ørret) og desserten (rabarbra- og jordbæsuppe) var grei nok. Hovedretten var Bortistu sitt "berømte" badsturøkte lammelår. Dettte var altfor salt, potene (de 5 bittesmå) var ikke kokt nok og vi ble avspist med 1 - en - skive lammelår. Egentlig greit nok slik det fremstod, men prisen for dette var ikke grei i det hele tatt: 480 blanke kroner. Vi kunne tatt en kveld på Credo for den prisen. Ser nå at det er nytt vertskap på Bortistu. Linda Mai Helmersen Weiseth og Rune Weiseth har tatt over stedet. Tipper at kvaliteten er tilbake til gamle høyder.

Frokosten fredag morgen fulgte godt opp: Tynt med pålegg, "familieskinke", hvitost (tam Norvegia?), brunost, noen salater (uegnet til matpakke) og syltetøy. Det hele var toppet med oppvarmet industribrød. Pris 150,-. Ikke så galt eller? Legg på en 50 lapp og du slipper inn på Rica Nedre Elvehavn. Matpakken tok likevel kaka. 100 kroner uansett antall skiver. For undertegnede betydde dette kroner 50,- pr. skive med brunost.

Fredag 26. august:
Fra Storlidalen til Innerdalen via Langvatnet og Langdalen. Overnatting og middag på Renndølsetra.

Vi ankom Renndølsetra gruppevis i strålende vær og 20 grader. Etter en hyggelig ettermiddag foran setra gikk vi inn til middag hvor sodd stod på menyen. Renndølsetra sin variant kan absolutt anbefales. Og så fikk vi jo spise så mye vi bare orket, og det gjorde vi. Måltidet ble rundet av med en knall dessert.

Frokosten lørdag viste seg å ha et bredere utvalg av pålegg enn det Bortistu kunne by opp med. Og kanskje viktigst: Hjembakt brød i særklasse. Stor takk til Eystein Opdøl og familien for et skikkelig trivelig opphold og god forpleining.

Lørdag 27. august:
Fra Innerdalen til Kårvatn over Bjøråskaret. Kårvatn er selvbetjent hytte.

Bratt opp Bjøråskaret, litt regn på toppen. Deretter slo finværet inn igjen. Sola stod rett over oss da vi traff 3 damer som uoppfordret dro fram ei flaske akevitt og spanderte raust. Vel framme på Kårvatn steg stemningen over noen få ølflasker og vissheten om at gradestokken viste 23,5 grader. (Men det skulle ikke vare...)

Søndag 28. august:
Fra Kårvatn til Storlidalen og retur til Trondheim.

Tidenes regnvær fulgte oss hele veien tilbake til Storlidalen. De første 2 timene vasset vi i kumøkk, myr (tipper det var myr under vannet) og leire, strevet over falne trær, glatte berg og flomstore bekker. Det tok flere dager å få skoene tørre.

Men alt i alt: Nok en fin tur med gode venner, lettvinte meldinger og noe børst...

25. august

Innerdalen 25. august

27. august

Innerdalen 27. august

26. august

Innerdalen 26. august

28. august

Innerdalen 28. august